O nas

Pasja do najwyższej jakości mięsa, a w szczególności do steków z różnych zakątków świata, zaowocowała projektem Meatologia. Oprócz sprzedaży wysoko jakościowego mięsa i własnych przetworów, chętnie też w doradzamy innym restauracjom w doborze i przyrządzaniu mięs premium.

Nasza filozofia jest prosta – tylko najwyższej jakości produkty i smak.

Nie kombinujemy. Mięso, które sprzedajemy pochodzi wyłącznie z kontrolowanych hodowli w Argentynie, Nowej Zelandii czy Australii.

Współpracujemy z najlepszymi światowymi hodowcami, a wszystkie nasze produkty są certyfikowane.

Rosedale Ruby to najwyższa jakość i gwarancja smaku wprost z australijskiej Nowej Południowej Walii. Korzenie marki sięgają wczesnych lat 50, a Sam McNiven i James Millner to hodowcy i miłośnicy bydła w trzecim pokoleniu. Specjalizują się w rasie Angus Charolais. Bogaty smak i perfekcyjny marmurek to jej znak rozpoznawczy. Bydło spędza na dziewiczych pastwiskach cały rok, dzięki czemu mięso jest wyjątkowo kurche i delikatne.

Silver Fern Farm to najwyższej klasy producent jagnięciny z dziewiczej Nowej Zelandii, który mięsem zajmuje się od 1948 roku. Rozległe pastwiska, głęboka wiedza i miłośc do własnej pracy to coś co sprawia, że każdy kęs mięsa rozpływa się w ustach.

Ważnym elementem naszej filozofii obok najwyżej jakości jest również przyjazna cena naszych produktów. Tak, aby szerzyć idee dobrego, rzemieślniczego mięsa, w kontrze do masowej produkcji.

Nasz sklep powstał z pasji do mięsa i gotowania, abyś cieszył się w domu najwyższą jakością i doskonałym smakiem.

 

Ekipa Meatologii