Kontakt Ze względu na długi weekend majowy wstrzymujemy sprzedaż i wysyłkę żywności do piątku 3 maja. Udanego wypoczynku od całego zespołu Meatologia.pl.

Smoked BBQ

16,90 

Nasze autorskie BBQ. Sos gotowany zgodnie ze sztuką na suszonych śliwkach, pomidorach z dodatkiem octu jabłkowego, melasy i wędzonej papryki z Piemontu. Lekko pikantny, kremowy, idealny do pieczonych mięs, steków i burgerów.

Termin przydatności do spożycia przy przechowywaniu w lodówce to 21 dni.

Skład: pomidory, suszone śliwki, czosnek, papryka wędzona ostra, chili, rozmaryn, cebula czerwona.

Słoik 200g – 16,90 zł

Ze względu na długi weekend majowy wstrzymujemy sprzedaż i wysyłkę żywności do piątku 3 maja. Udanego wypoczynku od całego zespołu Meatologia.pl.

Kategoria:

Opis

 

STEKI WYCINAMY NA ŚWIEŻO, DOPIERO GDY ZŁOŻYSZ ZAMÓWIENIE.

SZYBKA I WYGODNA DOSTAWA. WYBIERZ PACZKOMAT, KURIERA LUB ODBIÓR OSOBISTY WE WROCŁAWIU:

UL. SIKORSKIEGO 7B. PONIEDZIAŁEK – PIĄTEK 12:00-21:00


PRODUKTY PAKUJEMY PRÓŻNIOWO I DODAJEMY WKŁADY CHŁODZĄCE. MIĘSO JEST W 100% BEZPIECZNE W TRANSPORCIE.

Informacje dodatkowe

Waga 0,36 kg