Wrocław, Sikorskiego

Lokal przy Sikorskiego 7c to serce organizacyjne Meatologii. W specjalnie zaprojektowanej kuchni eksperymentalnej wymyślamy, testujemy i gotujemy dla Was wszystkie dania, które znacie z naszych delikatesów i restauracji. Meatologia przy Sikorskiego to nowoczesny steakhouse z najwyższej jakości stekami z Argentyny, Japonii oraz USA. W menu znajdziecie też świeżo siekane tatary, sekcję street food z ogromnymi kanapkami wypełnionymi po brzegi soczystym mięsem, jakościowe burgery oraz dania dla dzieci. 

Ponadto, jak w każdej Meatologii, znajdziecie tu lodówkę pełną świeżo wyciętych steków do samodzielnego przygotowania w domu. 

Jest to również punkt wysyłek i odbioru osobistego zamówień internetowych.

Wrocław, PEDET 

Najmłodszy lokal w rodzinie Meatologii miesczący się w murach PeDeTu, czyli przestrzeni kulturalno-gastronomicznej zlokalizowanej w galerii Renoma od strony placu Czystego.

Znajdziecie tu wszystko z czego słynie Meatologia – piękne steaki z Japonii, Argentyny oraz USA, buły wypełnione pieczonym mięsem, najwyższej jakości, soczyste burgery oraz tatary. Wszystko podane w duchu street food, który jest wpisany w dna Meatologii.

Ponadto, jak w każdej Meatologii, znajdziecie tu lodówkę pełną świeżo wyciętych steków do samodzielnego przygotowania w domu.

Wrocław, Zwycięska

Steakhouse przy Zwycięskiej to ulubione miejsce wszystkich mięsożerców w południowej częśći Wrocławia. Zlokalizowany na granicy Partynic i Ołtaszyna lokal oferuje najwyższej jakości steki z najdalszych zakątków świata. Znajdziecie tu wołowinę Wagyu klasy A5, którą pozyskujemy z prefektury Kagoshima w Japonii, a także sezonowane na mokro steki z Argentyny i USA. Ponadto w menu znajdziecie Meatologiczne klasyki: pastrami, kanapki oraz burgery i fryty z mięsem. Dla tych co szukają czegoś lekkiego przygotowaliśmy pyszne sałatki.

Ponadto, jak w każdej Meatologii, znajdziecie tu lodówkę pełną świeżo wyciętych steków do samodzielnego przygotowania w domu.

Wrocław, Włodkowica

Kto zna Wrocław ten wie, że Włodkowica to centrum życia. Kameralna ulica w sercu miasta, nieopodal fosy, z mnóstwem klimatycznych miejscówek w stylowych, starych kamienicach. Wymarzone miejsce na Meatologie! Wpadaj na rodzinny obiad, lunch ze znajomymi z pracy lub beforek z ekipą. Serwujemy klasyki – soczyste steki, buły, burgery, ale też dania dla dzieci i pyszne dodatki.

 

Kropką nad i są delikatesy – znajdziecie w nich surowe steki gotowe do grillowania w domu, wędzone przez nas pastrami oraz nasze autorskie pikle i dodatki!

Warszawa, Krucza

To tutaj wszystko się zaczęło! No prawie… 😉 Bo co prawda zaczynaliśmy na Wilanowie, ale bardzo szybko tamtejszy lokal stał się dla nas za mały. Sprawy potoczyły się błyskawicznie i kilka miesięcy później cieszyliśmy się z nowego, większego lokalu przy ulicy Kruczej. Meatologia w tej lokalizacji zapoczątkowała nowy okres naszej historii. 

Znajdziecie tu wszystko to, co w Meatologii najlepsze – steki z grilla 800°C z doskonałymi dodatkami, rozpływające się w ustach kanapki i pełny asortyment stacjonarnych delikatesów, z surowymi stekami na czele.

WROCŁAW, SIKORSKIEGO

Lokal przy Sikorskiego 7c to serce organizacyjne Meatologii. W specjalnie zaprojektowanej kuchni eksperymentalnej wymyślamy, testujemy i gotujemy dla Was wszystkie dania, które znacie z naszych delikatesów i restauracji. Meatologia przy Sikorskiego to nowoczesny steakhouse z najwyższej jakości stekami z Argentyny, Japonii oraz USA. W menu znajdziecie też świeżo siekane tatary, sekcję street food z ogromnymi kanapkami wypełnionymi po brzegi soczystym mięsem, jakościowe burgery oraz dania dla dzieci. 

Ponadto, jak w każdej Meatologii, znajdziecie tu lodówkę pełną świeżo wyciętych steków do samodzielnego przygotowania w domu. 

Jest to również punkt wysyłek i odbioru osobistego zamówień internetowych.

WROCŁAW, PEDET

Najmłodszy lokal w rodzinie Meatologii miesczący się w murach PeDeTu, czyli przestrzeni kulturalno-gastronomicznej zlokalizowanej w galerii Renoma od strony placu Czystego.

Znajdziecie tu wszystko z czego słynie Meatologia – piękne steaki z Japonii, Argentyny oraz USA, buły wypełnione pieczonym mięsem, najwyższej jakości, soczyste burgery oraz tatary. Wszystko podane w duchu street food, który jest wpisany w dna Meatologii.

Ponadto, jak w każdej Meatologii, znajdziecie tu lodówkę pełną świeżo wyciętych steków do samodzielnego przygotowania w domu.

WROCŁAW, ZWYCIĘSKA

Steakhouse przy Zwycięskiej to ulubione miejsce wszystkich mięsożerców w południowej częśći Wrocławia. Zlokalizowany na granicy Partynic i Ołtaszyna lokal oferuje najwyższej jakości steki z najdalszych zakątków świata. Znajdziecie tu wołowinę Wagyu klasy A5, którą pozyskujemy z prefektury Kagoshima w Japonii, a także sezonowane na mokro steki z Argentyny i USA. Ponadto w menu znajdziecie Meatologiczne klasyki: pastrami, kanapki oraz burgery i fryty z mięsem. Dla tych co szukają czegoś lekkiego przygotowaliśmy pyszne sałatki.

Ponadto, jak w każdej Meatologii, znajdziecie tu lodówkę pełną świeżo wyciętych steków do samodzielnego przygotowania w domu.

WROCŁAW, WŁODKOWICA

Kto zna Wrocław ten wie, że Włodkowica to centrum życia. Kameralna ulica w sercu miasta, nieopodal fosy, z mnóstwem klimatycznych miejscówek w stylowych, starych kamienicach. Wymarzone miejsce na Meatologie! Wpadaj na rodzinny obiad, lunch ze znajomymi z pracy lub beforek z ekipą. Serwujemy klasyki – soczyste steki, buły, burgery, ale też dania dla dzieci i pyszne dodatki.

Kropką nad i są delikatesy – znajdziecie w nich surowe steki gotowe do grillowania w domu, wędzone przez nas pastrami oraz nasze autorskie pikle i dodatki!

WARSZAWA, KRUCZA

To tutaj wszystko się zaczęło! No prawie… 😉 Bo co prawda zaczynaliśmy na Wilanowie, ale bardzo szybko tamtejszy lokal stał się dla nas za mały. Sprawy potoczyły się błyskawicznie i kilka miesięcy później cieszyliśmy się z nowego, większego lokalu przy ulicy Kruczej. Meatologia w tej lokalizacji zapoczątkowała nowy okres naszej historii. 

Znajdziecie tu wszystko to, co w Meatologii najlepsze – steki z grilla 800°C z doskonałymi dodatkami, rozpływające się w ustach kanapki i pełny asortyment stacjonarnych delikatesów, z surowymi stekami na czele.